vrijEnergie

vrijEnergie is zonnepanelen, zonnepanelen en zonnepanelen; bij ons draait alles om uw energiebesparingen.

 

vrijEnergie is een jonge onderneming, gestart 2013 en ontstaan vanuit de behoefte om duidelijkheid te krijgen over de energierekening. Tenslotte zijn het kosten die maandelijks terugkomen en  gemiddeld toch op zo'n 200 euro per maand uitkomen.

 

 energie besparen zonder te investeren 1 34TyXQ

Deze hoge kosten brachten ons bij alternatieve vormen van energie. Niet alleen vanuit milieu overwegingen, maar vooral omdat  het verminderen van kosten meer dan welkom was. Zo ontdekten wij dat energie geen geld hoeft te kosten; zonne-energie is gratis. Alleen vraagt het een investering in zonnepanelen en zonnecollectoren om zonne-energie om te zetten in elektriciteit en warmte. Een investering die velen weerhoudt om op zonne-energie over te stappen.

Daarom hebben wij besloten deze "investerings-hobbel" te slechten en vonden de manier om over te stappen op zonne-energie zonder dat het een cent meer zou kosten dan de huidige kosten voor diezelfde energie. Sterker: op termijn wordt deze energie gratis........en nog milieuvriendelijk ook.

images

 

vrijEnergie wil zonne-energie toegangkelijk maken voor iedereen.

 

Zonder dat het u ook maar 1 cent meer kost dan wat u nu kwijt bent aan uw elektriciteit. Met andere woorden: zonnepanelen en zonnecollectoren betalen met de besparingen die ze u brengen!

Inmiddels werkt vrijEnergie landelijk en helpt consumenten en bedrijven bij het verkrijgen van gratis energie. En dat zonder dat dit 1 cent meer kost dan wat nu aan energie wordt uitgegeven. Onze klanten kiezen ervoor hun energie uitgaven in eigen hand te houden, beheersbaar, onafhankelijk van energieleveranciers, ongevoelig voor energiebelastingen, tegen de laagst mogelijke kosten en vriendelijk voor het milieu.

 

Weten hoe? neem contact op!